Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Wątek: Gdzie w górki ?
-
09-02-2017, 19:55 #1
Okazyjny komentator
- Siła reputacji
- 6
Gdzie w górki ?
Witam . Szukam górek w pobliżu Warrington gdzieś godzinkę drogi samochodem . Moze ktoś zna fajne trasy ja trochę oglądam na google map okolice Bolton White Coppice i okoliczne trasy ale wogóle ich nie znam . Myślałem też o Peak District ale też nie znam tych terenów . Może ktoś pomoże ? Pozdrawiam .
-
09-02-2017, 20:25 #2
piszac o gorkach masz na mysli wspinaczki czy spacery trudniejszym terenie?
W zamierzony sposób tworzy się wiedzę o otaczającym świecie.
-
10-02-2017, 10:29 #3
Okazyjny komentator
- Siła reputacji
- 6
Witam . W naszych okolicach raczej trudno o wysokie górki dopiero Snowdon ale to ponad dwie godziny jazdy . Bardzo lubie te szczyty byłem kilka razy i zwiedziłem troszkę Lake District zdobywajac Helvellyn i tam też bardzo mi się podobało ale w oba miejsca to ponad dwie godziny drogi a właśnie szukam czegoś bliżej ale raczej chodzi mi o trudniejszy teren chociaż wspinaczki nigdy nie próbowałem . Więc jeśli znasz coś w pobliżu to będę wdzięczny :) Pozdrawiam .
-
11-02-2017, 09:46 #4
Jesli to ma byc spacer to polecam Helsby Hill (stamtad widac nawet lotnisko w Liverpool) nastepnie zdobycie Winter Hill, Pigeon Tower i Rivington Pike Tower od srtony Rivington. A takie dalsze wyprawy to tak jak pisales Lake District i Birmham Rocks.
-
14-02-2017, 17:19 #5
Okazyjny komentator
- Siła reputacji
- 6
Dziękuję bardzo za pomoc . Jest w czym wybierać , Naprawdę fajne miejsca , na pewno odwiedzę . pozdrawiam .
-
22-02-2017, 13:32 #6
Czekam na relacje z wypadów :)
Zakładki